Sammen med Teknologisk Institut har vi i BKI udviklet en statistisk AI-model, der med kunstig intelligens kan forudsige smagen på sammensætninger af råbønner og generere nøjagtige recepter på vores kaffevarianter.
Recepter på kaffe med en ønsket smag, kvalitet, pris eller noget helt fjerde.
En innovation der sikrede os sejren til Danish AI Awards 2022, og som hjælper os med at sammensætte vores mange kaffeblandinger - endnu bedre og mere fleksibelt!
KOM, HØR OG SMAG...
PROGRAM:
Kl. 16.30: Intro:
Søren Meng Nordby, Divisionschef
Rundviser:
Troels Nielsen, Risterichef
Smagning:
Dorthe Mathiesen, Product Developer
Kl. 16.45: HOLD 1 - Rundvisning i produktion
HOLD 2 - Smagning af råvarer og
færdigvarer
Kl. 17.30: HOLD 2 - Rundvisning i produktion
HOLD 1 - Smagning af råvarer og
færdigvarer
Kl. 18.15: Indlæg AI / BKI
Nicholaj Månsson Olsen
Data Architect
Kl. 18.45: Indlæg AI / Teknologisk Institut
Simon Aagaard
SLIDES / SIMON AAGAARD / KLIK HER
Kl. 19.30: Afslutning:
Sandwich, øl/vand og kaffe
Max. 50 deltagere.
Max. 2 pers. pr. virksomhed.
Tak for din interessse.
Det er ikke længere muligt at tilmelde sig, da begivenheden allerede har fundet sted.
Kig forbi vores andre arrangmenter og messerejser, der kommer ofte nye og spændende til.
Med venlig hilsen & på gensyn
Varenummer: BKI_oktober_2023