D. 16. marts 2023 kan vi glæde os til et indlæg ved forbrugerekspert Anne Glad, under emnet:
Bæredygtighed på menuen
Flere planter, større biodiversitet, mindre kød, mindre madspild.
Vi kender godt løsningerne, men der er et stykke vej, før klimavenlig kost er en realitet i de danske køkkener.
Kød er i forhold til resten af EU billigt herhjemme, og det er samtidig en vigtig del af vores madkultur og tradition. Desuden vælger vi (som resten af den vestlige verden) i stigende grad de lette måltidsløsninger, og de rimer ikke altid på klimavenlig.
Anne Glad gennemgår den bæredygtige forbruger i alle aldre og kommer med eksempler på bæredygtige succeser fra fødevarebranchen.
PROGRAM:
Kl. 17.00 Formanden byder velkommen
Kl. 17.05 Indlæg af Anne Glad
Kl. 17.50 Generalforsamling
Kl. 18.30 Netværksmiddag
DAGSORDEN - GENERALFORSAMLING:
Varenummer: Generalforsamling_2023