Foodservice 2023

DATID, NUTID OG - ikke mindst - FREMTID...

Det er med kriser, vi fornyer os.
Når en ny økonomisk bølge kommer, forsvinder gamle vaner, og nye startes.

Kundekravene har ændret sig, og nytænkning er et must. Det, der er på tallerkenen i dag, kan vi ikke forvente at servere i morgen, men Foodservice er stadig et attraktivt marked med masser af muligheder for en positiv, givende og spændende fremtid.

Kom og hør vores 3 speakeres bud på, hvordan nutidens udvikling kan håndteres.

PROGRAM:

Kl. 16.00: Velkommen
Kl. 16.10: Indlæg af:

  • Anette Grothe
    Kontaktdirektør, OPENING
    EMNE:
     Forandring, digitalisering og robotterne... 

Kl. 16.55: Kort pause

  • René Laursen
    Direktør og ejer af DinnerdeLuxe

    EMNE:
     Vejen hertil...

  • Annette Badsberg
    Udbudsansvarlig, Hørkram Foodservice
    EMNE: 
    Økonomisk og forsyningsmæssig ustabilitet, mangel på hænder og klimakrise

Kl. 18.10: Netværks-middag

Efter hvert indlæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Læs om aftenens spændende emner herunder. 

Afholdt
Foodservice 2023

Er afholdt

Tak for din interessse.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig, da begivenheden allerede har fundet sted.

Kig forbi vores andre arrangmenter og messerejser, der kommer ofte nye og spændende til.

Med venlig hilsen & på gensyn