Ost, surdej og portvin

en anderledes - men festlig festaften...

Ølstedgaards store sal danner rammen om
årets alternative festaften.
Det unikke festlokale, der i 2006 blev ombygget fra "skrot til slot", emmer af sjæl og charme.

Blandt Fødevareklubbens medlemmer er vi så heldige at nedenstående har lovet at bidrage med hver deres spændende produkter og retter, så vi kan byde jer alle hjertelig velkommen til en
ANDERLEDES - MEN FESTLIG FESTAFTEN.

  • PortvinsBrugsen Give v. Claus Villumsen
  • Savencia Ost v. Ann Brunsgaard
  • Thise Mejeri v. Peder G. Jessen
  • Ulvedal Ost v. John Skovdall Mathiasen
  • Barrit Mejeri v. Helle & Brian Madsen
  • Appetize+ / Surdej v. Peder Sandholm

Aftenen byder på masser af smagsprøver og lækkerier lavet af og med alverdens oste.

Den endelige menu er en hemmelighed, men vi kan afsløre at portvinene er nøje afstemte og vi slutter med div. cheesecakes samt Pouls hjemmelavede kransekage rullet i parmasanost.

Længere nede på siden finder du en kort præsentation af virksomhederne samt lidt om, hvad de vil friste med d. 17. november.

Udover at spise - skal vi netværke, hygge og synge med på sange akkompagneret af den dygtige guitarist Mike Santis.


PROGRAM:

Kl. 17.00 - 17.10: Velkomst
Kl. 17.10 - 18.30: Præsentation og smagsprøver
Kl. 18.30 - 22.00: Spisning
                               m. portvin / vin / øl / vand,
                               kaffe / te samt guitarmusik og
                               sange vi kan synge med på

 

OPSKRIFTERNE
PÅ AFTENENS RETTER FINDER DU HER

"SMAGSPRØVER" FRA ET OVERDÅDIGT OSTE-, SURDEJS- OG PORTVINSBORD - SE HERUNDER...

 
Afholdt
Ost, surdej og portvin

Er afholdt

Tak for din interessse.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig, da begivenheden allerede har fundet sted.

Kig forbi vores andre arrangmenter og messerejser, der kommer ofte nye og spændende til.

Med venlig hilsen & på gensyn