Handels- og leveringsbetingelser

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, og tekniske fejl. Såfremt vi ikke kan imødekomme din bestilling hører du fra os inden for 2 hverdage.

Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. kreditkort. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00, når dit kort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Hverken Fødevareklubben eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for rejser eller arrangementer trækkes umiddelbart efter bestillingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På vores hjemmeside kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, JCB, American Express, Diners Club.

 

kreditkort

 

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms, med mindre andet er angivet.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde:
Log ind via vores hjemmeside med din e-mailadresse. Der sendes derefter et krypteret link til din e-mail, som du kan logge ind med og de dine tidligere ordrer.

 

Persondatapolitik

Cookies
Der benyttes ikke cookies.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Fødevareklubben

Logstatistik
Logstatistik bruges på Fødevareklubben og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.fv-klubben.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* email-adresse
* firma CVR

Personoplysningerne registreres hos Fødevareklubben.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bedste service til dig, når du har bestilt en messerejse eller deltager i et arrangement.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
gb@fv-klubben.dk

gb@foodismore.com 

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fødevareklubben har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fødevareklubben via e-mail: post@fv-klubben.dk eller på telefon: 40 54 24 04Fortrydelsesret

Bestilling af arrangementer og messerejser hos Fødevareklubben er bindende ved gennemførsel af bestilling og betaling. Opstår der en situation, hvor man har brug for at annullerer bestilling, kontakt da post@fv-klubben.dk eller på telefon 22771533 eller 40542404. Det betalte beløb kan dog ikke refunderes.

Reklamation

Hvis du oplever fejl/mangler på din rejse, har du pligt til hurtigst muligt at informere os, så vi har mulighed for at afhjælpe situationen. 

Du skal rette din reklamation til Fødevareklubben eller til vores repræsentant på stedet.Hvis vores repræsentant ikke løser problemet, skal du straks kontakte os på telf. 22771533 eller mail til post@fv-klubben.dk Såfremt disse retningslinjer ikke overholdes, kan du miste retten til at klage over manglerne efterfølgende i henhold til pakkerejselovens § 26

 

--------------------------------------------------

Særordning for rejsebureauer