Plantebaserede fødevarer 2022

Kom, hør om og smag på innovative skridt mod en grønnere fremtid...

I samarbejde med TURBO PLANT afholder vi et udvidet tema- og debatmøde om plantebaserede fødevarer.
 
Det plantebaserede marked er i fremgang og Danmark byder på mange nye og spændende tiltag, der kan lette overgangen til en grønnere kost.
 
PROGRAM:
Kl. 15.00 - 15.10 VELKOMMEN
v. Formand Erik W. Knudsen, Fødevareklubben
og Moderator Gyda Bay, Food Innovation House
 
Kl. 15.10 - 16.45 INDLÆG
  • Sisse Fagt, DTU Fødevareinstituttet
    Omstilling til den planterige kost
  • Rune-Christoffer Dragsdahl
    Dansk Vegetarisk Forening
    Markeds- og produktpotentialer
  • Jens Legarth, Ferm Food
    Bedre og billigere planteproteiner

Kl. 16.45 - 17.00 NETVÆRK OG SMAGSPRØVER

  • Søren Lange præsenterer brød og kiks lavet
    på ærtemel, samt fermenterede produkter.
    Derudover vil der være smagsprøver på div.
    andre plantebaserede produkter.
Kl. 17.00 - 19.00 INDLÆG OG DEBAT
  • Carsten Kirkegaard Jensen, KMC
    Kartoffelbaseret TVP
  • Steen Bitsch, Vestjyllands Andel
    Lokalt produceret protein
  • Per Mandrup & Sten Lampe,
    Culinary Institute / Slagter Lampe
    Det skal smage GODT!
  • Gyda Bay, Turbo Plant
    Afrunding og debat

Læs om emnerne herunder.

Kl. 19.00 - 21.00 MIDDAG
Netværksmiddag - selvfølgelig plantebaseret

Afholdt
Plantebaserede fødevarer 2022

Afholdt