"De unge ældre"

en stor generation med smag for kvalitet...

DE UNGE ÆLDRE er en voksende generation, 
hvor mange sætter pris på smag og kvalitet, og derfor bruger flere penge på fødevarer.
Overser vi et potentiale her ?

  • Er du  - som fødevareproducent klar til "de unge ældre" ?
  • Mad- og måltidsvaner ?
  • Online mad er også for pensionister...
  • Hvilken kost er optimal for en aktiv 65+ ?
  • Hvad serverer vi for fremtidens borgere på plejehjemmene ?

FØDEVAREKLUBBEN BYDER VELKOMMEN
I DET NYE 
FOOD INNOVATION HOUSE

Den officielle åbning af Food Innovation House fejres d. 7. juni, og huset vil derfor denne dag, emme af fest og farver. I den forbindelse tilbyder Direktør Jørgen Andersen deltagerne ved dette arrangement en rundvisning i huset.

PROGRAM:

Kl. 16.00:  Rundvisning i Food Innovation House
Kl. 17.00:  Fødevareklubben byder velkommen
                   Indlæg af:

  • Madkulturen v/ Judith Kyst
  • Halkær Ådal v/ Kate Bryup
  • Odense Kommune v/ Gitte Breum
  • Klinik for optimal ernæring v/ Maj Majgaard

Kl. 19.00:  Middag med vin

Læs om vore 4 indlægsholdere og dagens emner - længere nede på siden...

Åben for tilmeldinger
"De unge ældre"

Temamøde

i Fødevareklubben

Torsdag d. 07. juni 2018

Kl. 17.00 (16.00 v/rundvisning)

Food Innovation House Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Tilmelding senest:
Fredag d. 1. juni

Tilmelding & pris

Pris:
Arrangement tilmelding 400,- ex moms