Danske ingredienser

Bliv klogere på ingredienser og deres værdi...

I Danmark har vi mange virksomheder, som er eksperter i at udvikle ingredienser, der bidrager til fødevarernes kvalitet, smag og karakteristika.

Ingredienser er, som branchen selv siger; "Byggesten til en bedre verden".

Hvordan står Danmark m.h.t. ingredienser og fremtiden ?

Hvordan får vi flere virksomheder i ingrediens-branchen ? - og skal vi det ?

 
Aftenens 3 indlægsholdere er følgende:

  • Esben Laulund - Chr. Hansen
  • Nicolai Hansen - KMC
  • Henrik Jørgen Andersen - Arla Foods Ingredients

Efter hvert indlæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Mødet slutter ca. kl. 19, hvorefter der er middag.

Åben for tilmeldinger
Danske ingredienser

Temamøde + middag

i Fødevareklubben

Torsdag d. 28. februar 2019

Kl. 17.00

Food Innovation House Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Tilmelding senest:
Mandag d. 25. februar

Tilmelding & pris

Pris:
Arrangement tilmelding 400,- ex moms