Smagen

En spændende og anderledes aften med fokus på SMAG & SANS

Vi byder velkommen i Food Innovation House`s nye CULINARY INSTITUTE by VEJLE ERHVERV, hvor to meget kompetente herrer - Per Mandrup, daglig leder af instituttet og Vejle's nye Michelin-stjerne indehaver, Michael Munk fra MeMu - vil introducere os i "kunsten at smage".

PROGRAM - MED START KL. 17.00 I KANTINEN:
  •  Per Mandrup
     Smag og sanser.
  •  Michael Munk
     Sådan arbejder vi med smag -     
     hos MeMu.
 
FORRET:
Omkring kl. 18.00 går vi op i Culinary Institute, hvor vi deles op i 8 mands hold.
Hvert hold får et bord, hvor der ligger tilbered-te elementer til aftenens forret.
Forretten skal anrettes og smages til med fokus på hvilken betydning det har, at udseende og smag går op i en højere enhed.
 
Hvert hold anretter en ekstra tallerken, som vil blive bedømt og det vindende hold kåres.
 
Vi tager vores forret med tilbage i kantinen, hvor den nydes sammen med resten af menuen.
 
HOVEDRET:
Hovedretten laves af - ingen andre end vores lokale Michelinstjerne indehaver - MeMu.
 
DESSERT:
Desserten laves af Gabriel Ahlgren fra Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle - som også er kendt  fra udsendelsen Sukkertoppen.
 
Læs mere længere nede på siden.
KUN 60 PLADSER

Afholdt
Udsolgt
Smagen

Afholdt

Tak for din interesse.

Endnu engang måtte vi melde udsolgt til et temamøde, og vi er rigtig glade for jeres store interesse.


Aftenens møde var anderledes, sjovt og særdeles velsmagende...

Efter indlægget "SMAG OG SANSER" af Per Mandrup - suppleret af Lasse fra MeMu,
skulle vi selv kreere vores forret, udfra den viden de havde formidlet.

Derudover afleverede hvert bord en fælles forret til senere bedømmelse..... "BORD 3" faldt bedst i dommernes smag.
Præmien var en lækker æske håndlavet chokolade fra Vanilla - selvfølgelig én til hver.


Vores lokale Michelinstjerne indehaver MeMu stod for hovedretten - og hvilken én af slagsen...
Den braiserede kæbe af tungsvin med diverse delikat tilbehør - levede til fulde op til titlen.


Som "toppen på kransekagen" serverede Vanilla Chocolatier & Konditori en yderst smuk anrettet og velsmagende dessert.

Vi er ikke i tvivl om, at alle forlod Food Innovation House - mætte på mere end ét område.


Vi har lagt nogle billeder ind fra aftenens arrangement og du kan finde Per Mandrups Slides under hans præsentation. 


Venlig hilsen
og på gensyn