Generalforsamling 2018

med foredrag og middag

Aftenen startede med et foredrag af stifteren af Grødkompagniet, Lasse Skjønning Andersen, der fortalte om sit forretningseventyr - at lære danskerne at spise grød.
Læs kort om Lasse længere nede på siden...

Se PowerPoint præsentationen her

Efter foredraget afholdte vi den årlige generalforsamling, som forløb planmæssigt.

Der var 3 bestyrelsesmedlemmer på valg:
Jens Clausen, Dan Cake
Stefan Dahl, Caldic Ingredients
Pia Schmidt, Rabel Protein Products
alle blev genvalgt.

Derudover blev
Gitte Brøndum, FOOD.IS.MORE
valg ind i bestyrelsen.

Som suppleanter blev valgt:
1. Niels Feilberg, Feilberg Business Consulting
2. Ole Vindfeldt, 365°

 Til sidst var Hotel Hedegaarden vært ved en dejlig middag med tilhørende vine.

Afholdt
Generalforsamling 2018

Afholdt

Tak for din interesse.

Den årlige generalforsamling blev afholdt torsdag d. 1. februar på Hotel Hedegaarden i Vejle.

En vellykket aften, der startede med et spændende og charmerende foredrag om grød, og - sluttede med en dejlig middag.

 

Med venlig hilsen og på gensyn